Zafír Arany-kolloid csepp 10ml

6 500 Ft

20 készleten

Leírás

Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az arany vegyületek felhasználásával új, életmentő gyógyszereket fejlesszenek ki. Az arany megfelelő formában alapvető szerepet játszik a szervezet vitalitásának (életerő) megőrzésében, illetve helyreállításában.

Hatásai: aktivizálja és harmonizálja a mirigyek működését, nyugtatja a központi idegrendszert, aktivizálja a belső energiákat és javítja a belső összhangot

Figyelem! Rendkívül fontos, az arany-kolloid elegy tisztasága – más fémek kolloidjai nem lehetnek benne !

A leghatékonyabban kolloid formában tudja a szervezetünk hasznosítani az arany kiváló egészségügyi hatásait. Az Arany-kolloid tulajdonképpen nem más, mint desztillált vízben lebegő nagyon finom szemcséjű arany, melyet aranycseppnek vagy aranyvíznek is neveznek.

Érdekesség:

A világhírű német tudós, Robert Koch orvosi Nobel-díjat kapott az arany-kolloid szervezetre gyakorolt élettani hatásainak kutatásaiért.

Általános információ:

Az aranynak már az ősidőkben nagy gyógyerőt tulajdonítottak és a belőle készített „elixírt” az életet meghosszabbító szernek tartották. A szakirodalom szerint sikeresen alkalmazható különböző idegrendszeri problémák kezelésére, mint a depresszió, félelemérzet, túlzott aggódás és fokozott stressz. Alkalmazásával jelentősen oldódik a félelemérzet, a levertség, a szorongás és a depresszió. Az akut betegségek orvosi terápiájának kiegészítéseként azt tapasztalták, hogy megnöveli a beteg gyógyulásba vetett hitét, így az életkedvet is.

A kolloid oldatban jelen levő arany részecskék aktivizálják és harmonizálják a szervezet mirigy rendszerét, felerősíti a belső energia áramlását, megemeli a belső energia szintjét.

Ismert tudományos tény, hogy a szervezeten belüli információs kapcsolatok minősége az elektronok áramlásának a függvénye, amely számos életfontosságú működési funkcióval hozható összefüggésbe. Az arany-kolloid képes a sejt szintű elektromos folyamatokat és ennek következményeként kialakuló mágneses tulajdonságokat pozitívan befolyásolni.

Így a szervezet belső, megbomlott egyensúlyi viszonyaira kiegyenlítő hatással lehet.

Mit kell tudni róla:

A csepp alapanyaga az elektrogalvanikusan előállított kolloidális nagyságú (10-50 nm) arany, mely egy nagytisztaságú, kettős desztillációval előállított vízben van jelen Az oldat lényeges jellemzője az állandó részecske nagyság és konzisztencia. Az arany-kolloid a rendelkezésre álló szakirodalom szerint nem toxikus, és az alkalmazásával összefüggő mellékhatást nem tártak fel.

Rendkívüli hidratáló tulajdonságát annak is köszönheti, hogy az arany saját tömegének kb. 300 (!)- szoros mennyiségű víz megkötésére képes a bőrben.

Miben segít:

  • Kiválóan alkalmas az idő előtt leépülő kollagén regenerálására.
  • Segít a száraz, hámló, töredező, ill. zsíros bőr kezelésében.
  • Nyugtatja a bőrt és támogatja a bőrsejtek reprodukcióját.
  • Hatásos a fiatalkori, hormonális bőrproblémák kezelésénél, időskorban jelentkező ráncosodás csökkentésére, a kiszáradt bőrfelületek hidratálására.
  • Rendszeres használatával helyreáll a bőrsejtek vízháztartásának egyensúlya, a bőr sima és üde lesz. Mivel az arany  megtöri a fényt a bőr felületén, megváltozik a foltok és a Couprose jelenségek a fénytörés következtében eltüntethetők.
  • A szervezetbe kerülve szekunder hatásként növeli az idegrendszer és a sejtek információ átviteli képességét, ezáltal a szervezet ellenálló és teljesítő képességét.
  • Kiválóan alkalmas az ízületi gyulladások, duzzanatok és reumás panaszok enyhítésére, a fájdalom küszöb mérséklésére.

Alkalmazás Külsőleg: arcápolásnál; az előzőleg megtisztított bőrfelületre 5-10 cseppet, kézzel, lassan, finoman bedörzsölünk, naponta egyszer (célszerűen este) Ízületi problémák esetén; a sérült (fájdamas, gyulladt, rheumatikus,stb.) ízületet, ill. annak egy kicsivel nagyobb területét, hasonlóan az arcbőrhöz, naponta 1-3-szor, 5-10 csepp arany-kolloiddal bedörzsölni alkalmanként, vagy kúraszerűen (10-12 nap, minden nap egyszeri alkalmazás, majd 2 hét szünet), életkortól független.

Alkalmazható az  ismert masszázs, ill. kozmetikai kezelési technikákkal. Alkalmazása esetén lehetőleg más hidratáló készítmények együttes használatát a kezelés ideje alatt  kerüljük. Kimondottan vitaminos, vagy egyéb bőrtáplálókkal együtt, de ne egy időben (pl. reggel-este külön) alkalmazható. A termék alkalmas öblögetés formájában a száj nyálkahártyájának (3ccl vízbe 5-6 csepp oldat) kezelésére, de felhasználható, rejtett testrészek (végbél, genitáliák, stb.) bőrfelületének ápolására is.

Tárolás:

A cseppet +10 – +25ºC-on kell tárolni kerüljük vagy védjük meg  az erős fénysugárzástól.

Kiszerelés:

Általában 10-20-30 ml-es üvegekben, igény szerint 50-100 ml-es kiszerelésben is.

Tartalom:

Aqua bidestillata, Gold (10 mg/l – 10 ppm)

OÉTI: 3189/2006

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges élemódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!