Zafír Bodorrózsa Tea (3x50g)

3 450 Ft

3 doboz teát tekintünk 1 terméknek.
Egy termék (azaz 3 doboz tea) árát tüntettük fel.
A terméket (3x50g tea) mint csomagot nem tudjuk megbontani!

Elfogyott

Leírás

A bodorrózsa (Cistus Incanus) egy már több ezer éve ismert és használt gyógynövény. Immunrendszerünk megfelelő működése elengedhetetlen a különböző baktériumok és vírusok leküzdésében. Ezt a kulcsfontosságú tényt támogathatja ez a gyógynövény, mivel segíthet a külső kórokozókkal szemben, miközben általánosan erősítheti a védekezőképességünket. A szakirodalom alapján magas antioxidánstartalmának köszönhetően immunerősítésre is használható. Ezen kívül pozitív hatással bír a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciók ellen.

Összetevők: Szárított, darált bodorrózsa levél (Cistus Incanus) 100%

„Csak öntse le forró vízzel! Ízlés szerint mézzel, steviával ízesítheti.”

Felhasználása: Gyulladáscsökkentésben, baktérium- és vírusölésben és a szervezet természetes ellenállóképességének javításában vállalhat szerepet.

Alkalmazása: Megfázások, vírusos megbetegedések és gyenge immunrendszer esetén.

A termék tartósítószertől, színezék- és adalékanyagtól mentes, természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Termékeink előnyös hatását a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának modern körülmények közötti alkalmazása biztosítja.

Származási hely: Törökország
Szavatossági idő: 2 év
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

FIGYELMEZTETÉS!
A termék fogyasztása nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, mely meghatározza életünk minőségét.