Zafír Grapefruitmag kapszula

4 550 Ft

51 készleten

Cikkszám: 5999529675699 Kategóriák: , , , ,

Leírás

A készítmény hidegen sajtolt eljárással készült természetes magolaj. Ez a speciális eljárás tudja kizárólag biztosítani, hogy az alapanyagban lévő gyógyhatású komponensek, fitoösztrogének,vitaminok, telítetlen zsírsavak károsodás nélkül kinyerhetők és a szervezet által hasznosíthatók legyenek.

Hatóanyagai: A grapefruit magolaj elsősorban bioflavonoidot,glikozidot, C vitamint és fehérjéket tartalmaz.

Hatásai: A szakirodalom szerint hatóanyagai elsősorban a gyomor- és bélpanaszok, a gombás betegségek,megfázás,torok-, orr-, fülfertőzések, bőrgombásodás ellen váltak be. Felhasználási területe ezért igen széleskörű mind belső mind pedig külső alkalmazással az említett panaszok ellen. A készítmény tartósító- és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz.
Bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

A flakon tartalma: A flakon 60db 500mg-os 1-es méretű kapszulát tartalmaz, 400mg beltartalommal, amely 20mg természetes méhviasszal stabilizált, a kapszulahéj 80mg keményzselatin kapszula.

A termék szavatossága 2 év.

Figyelmeztetés!
Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A javasolt napi adagot ne lépje túl!