Zafír Gyömbér olajkapszula

4 900 Ft

8 készleten

Leírás

A „GYÖMBÉR„ (Geum urbanum) élelmiszer minősítésű készítmény, amely hidegen sajtolt, konzerválószer és adalékanyag mentes növényi kivonatot tartalmazó természetes olajmix. A vadgyömbér rózsafélék családjába tartozó, erdőkben cserjésekben, ligetekben előforduló, évelő növény. Mindenhol nagy becsben tartják a gyömbért gyógyhatása és a konyhaművészetben betöltött szerepe miatt. A népi gyógyászok már ősidők óta használják émelygés és egyéb kellemetlen panaszok ellen.

A termék Natur Food Controll certifikáttal rendelkezik.

Felhasznált részei: gyökér

Hatóanyagai: Jellegzetes ízét és illatát az illóolaj (bizabolén), a gingerolok és a shogaolok adják.
(A gingerol átalakulhat shogaollá, zingeronná és paradollá.) glikozidák,  illóolaj, cseranyag, gyanta.

Hatásai : A gyömbér hányáscsillapító tulajdonságának farmakológiai háttere nem teljesen tisztázott, de a görcsoldó, szélhajtó tulajdonságainak köszönhetően valószínűleg közvetlen hatással rendelkezik az emésztőrendszerre ,gyomornyugtató

Gyógyászati alkalmazása: utazási betegségek émelygés hányinger ellen, bélpuffadás enyhítésére.

A flakon tartalma: 60 db „ 1” méretű keményzselatin kapszula, per 300 mg,

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása: esetenként 1-3  kapszula

A termék tartósítószertől, színezéktől és adalékanyagtól mentes természetes élelmiszer, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a kapszulázott termék 5 % természetes méhviaszt is tartalmaz!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!