Zafír Páfrányfenyő olajkapszula

4 550 Ft

25 készleten

Leírás

A föld egyik legősibb növénye, a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) Kínában őshonos, ma már azonban hazánkban is előfordul. Az egyik leghosszabb élettartammal rendelkező faként tartják számon, mivel akár ezeréves példányokról is vannak feljegyzések.

Felhasznált részei: levél

Hatóanyagai: kaempferol, kvercetin, izorhamnetin

Hatásai: fokozza az érfal rugalmasságát, javítja a vérellátást, antioxidáns

Alkalmazása: emlékezőképesség javítása a koncentrációs képesség fejlesztése.

Összetétel: olajos kivonat kapszulázva, tinktúra

A kapszula javasolt fogyasztása : A készítmény a gyógynövény hidegen sajtolt szezámolajjal készített olajos kivonata. A közérzet javítására és a hangulat karbantartására napi 1 x 1- 3  kapszula fogyasztása előnyös. Erősebb hatás elérése érdekében a napi 2 x 2 kapszulát nem ajánlott túllépni! Az olajos kivonat előnye, hogy nem terheli a gyomrot, könnyebben felszívódik és a hidegen sajtolt olajkomponens olyan telítetlen olajsavakat, linolsavat és gamma-linolénsavat tartalmaz, amelyek létfontosságúak, de a modern táplálkozásban csak hiányosan jut hozzá a szervezet.

A flakon tartalma: A flakon 60 db „1” méretű kapszulát tartalmaz, 400 mg beltartalommal, amely 20 mg természetes méhviasszal stabilizált, erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét.

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekektől elzárva tároljuk.

A készítmény élelmiszer minősítésű  tartósító és konzerválószert, festékanyagot nem tartalmaz, mellékhatást semmilyen körülmények között sem okozhat, de javasoljuk, hogy bármilyen egészségügyi probléma esetében kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!