Zafír Szőlőmag olajkapszula

4 550 Ft

6 készleten

Leírás

A „SZŐLŐMAG OLAJKAPSZULA élelmiszer készítmény, amely hidegen sajtolt , konzerválószer- és adalékanyagmentes  természetes magolaj.

Hatása: Megvédi az érrendszert a meszesedéstől, erősíti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt. Hatékonyan befolyásolja a vér koleszterintartalmát, növeli a “jó” HDL és csökkenti a “rossz” LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét. Javítja a látást, megelőzheti a szürke hályog kialakulását. Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát a káros hatások ellen, így gátolva meg a rák kialakulásának lehetőségét.A férfiaknál a prosztatára és az impotenciára lehet jó hatású, míg a nőknél a változókor kellemetlen tüneteit enyhítheti. Agyérelmeszesedésben szenvedők emlékezetét javíthatja. Gyulladásgátló hatású, erősíti a szervezetet a stressz ellen. Az öregedési folyamatokat lassítja.

A flakon tartalma:
kapszulás kiszerelés esetében :60 db „1”méretű keményzselatin kapszula, kapszulánként 300 mg hidegen sajtolt magolaj, 23 mg természetes méhviasz.,
üveges kiszerelés esetében : 50 ml hidegen sajtolt magolaj.

A termék szavatossága minimum 2 év, tárolása hűtést nem igényel, de ne napsütéses helyen, gyermekek elől elzárva tároljuk.

Javasolt fogyasztása :                                kapszulás kivitelben            50 ml-es kiszerelésben

  • emelt szintű fogyasztása  nap                     2 – 3 x 2 kapszula                2 x 2 mokkás kanálnyi
  • normál színtű fogyasztás                            2 x 1 kapszula                      1 – 2 x 1 mokkás kanálnyi
  • szinten tartó adagolás napi                         1 x 1 kapszula                       1 x 1 mokkás kanálnyi

A termék tartósítószertől,  színezék- és adalékanyagmentes, mellékhatása nincs, de hosszabb kúra előtt, vagy bármilyen egészségügyi probléma esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Méhészeti termékekre érzékeny fogyasztók figyelmét felhívjuk, hogy a kapszulázott termék 5 % természetes méhviaszt is tartalmaz!

Figyelmeztetés!
A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges élemódot.
A javasolt napi adagot ne lépje túl!